Kirsten Christensen og Rikke Bruzelius

Glaskunstner Rikke Bruzelius

www.glasseriet.dk

Lørdag den 15/9 - 2018

kl. 13-14 åbent til kl. 16.

Udstillingen er åben i weekenderne

15/9 - 7/10 -2018

kl. 13-16

Akvarelmaler Kirsten Christensen byder velkommen og fortæller lidt om sig selv og om hendes kunst.
Glaskunstner Rikke Bruzelius og formand Vibeke Nielsen byder velkommen.
Kirsten Christensen - akvarel
Rikke Bruzelius - glas
Købt af Ballerup Kunstforening Skovlunde til udlodning til medlemmerne på Generalforsamlingen i 2019.
Glas og akvarelmalerier.
Glas af Rikke Bruzelius.
Akvarelbilleder af Kirsten Christensen .
Vinterbillede af Kirsten Christensen
Glaskunstner Rikke Bruzelius.