Gitte Valentiner-Branth

www.valentiner-branth.dk  gittevb@hotmail.com

udstiller i Ballerup Kunstforening Skovlunde

20/10 - 11/11 2018.

Gittes malerier er meget farverige - farver virker som en magnet på hende. Hun har altid tegnet og malet, men det er først i en sen alder, hun for alvor genoptog maleriet, og det blev meget hurtigt en passion. Gitte interesserer sig for rum, både de nære rum og byrummet med højhuse, veje, master m..m. Ofte ses rummene i interessante kombinationer, så der opstår flere perspektiver og overlappende rum som i en collage.
Billedkunstner Gitte Valentiner-Branth og Helle Mardahl. Gitte fortæller om sin kunst.
Billeder fra ferniseringen.
Billede Indkøbt til udlodning, til medlemmer, på kunstforeningens generalforsamling i 2019. 80x80 cm.
Billede Indkøbt til udlodning, til medlemmer, på kunstforeningens generalforsamling i 2019. 18x24 cm.
18x24 cm.