Rundvisning i Rosenvængets kvarter på Østerbro.

Indbydelse til kulturel rundvisning

Søndag den 3. juni 2018 kl. 11

Mødested: ”Den Frie”   Oslo Plads nr. 1, 2100 Kbh. Ø

Turen er et gratis tilbud til vores medlemmer.

Et af vores medlemmer Kjeld Mogensen, har tilbudt at være guide på en historisk rundvisning i Rosenvængets kvarter på Østerbro.

Vi ser Danmarks først anlagte villakvarter med meget mere, hvor der bliver knyttet historier, til flere af de ting vi ser.

Turen forventes at vare ca. 1 time og slutter ved ”Den Frie” ved Østerport Station.

Transport mulighed: Togbus til Valby station og derfra S- toget til Østerport Station.

Der er begrænset deltager antal.

Tilmelding: På mail eller sms på 2489 8424 eller en seddel i postkassen v/Skovlunde Kulturhus att.: Ballerup Kunstforening med navn og telefonnummer.

Senest: Torsdag den 24. maj 2018.

Hvis du bliver forhindret på dagen, kan du ringe på 2489 8424.

Bestyrelse

Ballerup Kunstforening

En stor tak til Kjeld Mogensen, som guidede os gennem en meget spændende tur på Østerbro.

Vi var så heldige, at solen skinnede fra en skyfri himmel, og vi havde en pragtfuld dag.

P.S.Krøyer og Marie fik i 1897 opført denne villa i Bergensgade 10 på Østerbro.
Ved Classens Have. Et hyggeligt haveanlæg mellem Classensgade og Arendalsgade på Østerbro.
Johanne Louise Heibergs villa på Rosenvængets Hovedvej.