Maria Lemming og Henny Grodal

Maria Lemming er digital billedkunstner, værkerne tager udgangspunkt i forskellige fraktaler, som hun udvælger blandt mange. En fraktal er en lille geometrisk figur, hvis mønster gentager sig selv i det uendelige, som man f.eks kan se det på et snefnug. Hun bearbejder fraktalerne i diverse billedbehandlings systemer og smmensætter flere lag og `tegner`på dem med digital pen eller mus. Billederne printes på lysresistent kanvas eller specialstof.

www.artfractalgallery.dk

Henny Grodal laver stentøjsskulpturer. Skulpturerne er alle modeleret efter en levende model. Hun kommer rundt om hele mennesket og samspillet med modellen er vigtig. Der er de tykke og de tynde, unge og ældre og en sjælden gang en mor med et næsten nyt barn. Der er aldrig to mennesker med den samme udstråling.

www.hennygrodal.dk

Fernisering var lørdag den 18. februar 2017